^Powrót na górę

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH w CKiAL BRODY

Klauzula informacyjna RODO

Centrum Kultury i Aktywności Lokalnej w Brodach, zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.(RODO) informuje, iż:

1.Administratorem Twoich danych osobowych jest Centrum Kultury i Aktywności Lokalnej w Brodach z siedzibą przy ul. Radomskiej 34, 27-230 Brody; tel.: 41 2711331.

2.Inspektorem Ochrony Danych w Centrum Kultury i Aktywności Lokalnej w Brodach jest Eliza Suchecka-Sieroń, telefon 401 2711331 e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

3. Przetwarzane Twoich danych jest niezbędne do realizacji zadań Centrum Kultury i Aktywności Lokalnej w Brodach i jest wykonywane na podstawie dobrowolnie wyrażonej przez Ciebie zgody (RODO Art. 6 ust 1 pkt. a);

4. Odbiorcą Twoich danych osobowych mogą być firmy i instytucje w zakresie świadczonych przez nich usług, w tym informatycznych, zgodnie z podpisanymi umowami. Nie mają oni prawa korzystać z Twoich danych w swoich celach.

5. Twoje dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego, ani organizacji międzynarodowej.

6. Twoje dane osobowe przetwarzane będą przez nas przez okres:

1)do odwołania przez Ciebie zgody na przetwarzanie danych;

2)wymagany przepisami prawa

3) wymagany terminami określonymi w umowach i porozumieniach

4) niezbędny do działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych zadań.

7. Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.

8. Masz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Urzędu Ochrony Danych Osobowych) gdy uznasz, iż przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy prawa w tym zakresie;

9. Twoje dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, ani w formie profilowania.

Wykonano © 2015. CKiAL Brody  Rights Reserved.